Beauty & Health

Bekijk onze website voorbeelden. Misschien vind je een website die je aantrekt. Het kan ook een specifieke pagina zijn of een kleurencombinatie, een structuur of bepaalde elementen.

Voorbeelden


Wil je meer inspiratie? Bekijk ook onze templates voor andere sectoren of
neem contact op. We bespreken met plezier de mogelijheden.

Waarom templates en demo’s

Wij bieden websites aan voor elke sector en elk budget. We zetten sites op die vertrekken van een template of bouwen ze helemaal op maat vertrekkende van nul. Afhankelijk van jouw wensen en noden kiezen we samen voor wat meest geschikt is voor jouw situatie en budget.

Altijd op maat

Elke website vertrekt vanuit een gespreek waar jij en je zaak centraal staan. Ook websites die zijn gebaseerd op een template krijgen jouw huisstijl en smaak mee.

Elk budget

Door demo sites te gebruiken kunnen we veel tijd winnen. Zo is de lancering van je site sneller en scheelt het een pak in je investeringskosten. Specifiek maatwerk neemt meer tijd in beslag.

Altijd aanpasbaar

Hoe je site er ook uitziet. Wij voorzien altijd in de mogelijkheid om hem makkelijk zelf aan te passen. Je site leeft doordat je zelf nieuwe pagina’s, teksten, foto’s toevoegt.

Elke sector

Elke demo website kan worden aangepast naar de normen van je eigen sector. Om het nog makkelijker te maken geven we je al enkele voorbeelden per sector.

Scroll naar boven